MagVenture Magneetstimulatoren

Ontdek de grensverleggende MAGPRO-serie van Magventure, een uitgebreide reeks magnetische stimulatoren die perfect aansluiten op de diverse behoeften van onderzoekers. Van MEP tot rTMS, van stimulatie in een MR-scanner tot krachtige gekoelde spoelen, onze systemen bieden ongeëvenaarde veelzijdigheid. Of u nu betrokken bent bij diagnostiek, wetenschappelijk onderzoek of de behandeling van psychiatrische aandoeningen, de MAGPRO-serie staat garant voor geavanceerde technologie en innovatie.

In het bijzonder voor behandelingen zoals depressie, waar onderzoek nog gaande is, biedt Magventure een veelbelovend perspectief. Onze magneetstimulatoren worden onderzocht als alternatief voor ECT, met vergelijkbare positieve effecten maar zonder de bijbehorende bijwerkingen. Vertrouw op de CE- en FDA-goedkeuring van het Magventure-systeem voor depressietherapie, met specifieke protocollen op de Magpro R30. Onze complete klinische oplossing omvat een patiëntstoel en alle essentiële accessoires.

Ontdek de toekomst van magnetische stimulatie met Magventure. Precisie, innovatie en betrouwbaarheid komen samen in onze MAGPRO-serie, waardoor uw onderzoek en behandeling naar nieuwe hoogten worden gestuwd. Neem de leiding met de geavanceerde automatische positioneringsrobot van Axilum, geïntegreerd om uw processen nog efficiënter te maken.

MagVenture Stimulatoren