Thought Technology MyOnyx

Thought Technology MyOnyx is een draadloos, draagbaar biofeedbackapparaat ontworpen om gebruikers bewust te maken van hun fysiologische reacties en hen te helpen deze te beheersen en te verbeteren. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de context van stressmanagement en ontspanningstraining.

Kenmerken van Thought Technology MyOnyx zijn onder andere:

  • Draadloos en draagbaar: MyOnyx is een compact en draagbaar apparaat dat gemakkelijk kan worden meegenomen en gebruikt in verschillende omgevingen.

  • Multi-sensorfunctionaliteit: Het apparaat is uitgerust met verschillende ingebouwde sensoren, waaronder een GSR-sensor (huidgeleiding), een temperatuursensor en een 3-assige versnellingsmeter.

  • Real-time feedback: MyOnyx geeft real-time visuele feedback aan de gebruiker, waardoor ze direct inzicht krijgen in hun fysiologische reacties.

  • Gebruiksvriendelijke app: Het apparaat wordt bediend via een gebruiksvriendelijke app op een smartphone of tablet, waarmee de gebruiker instellingen kan aanpassen, sessies kan starten en de voortgang kan monitoren.

  • Trainingsprogramma’s en oefeningen: MyOnyx wordt geleverd met voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en oefeningen voor stressmanagement, ontspanning en ademhalingstechnieken.

  • Gegevensregistratie en analyse: De app slaat gegevens op van elke sessie, zodat gebruikers hun voortgang kunnen bijhouden en analyseren.

MyOnyx wordt gebruikt door zowel professionals als individuele gebruikers voor doeleinden zoals stressmanagement, ontspanning, ademhalingstechnieken en het verbeteren van lichaamsbewustzijn. Het biedt een draagbare en toegankelijke methode om biofeedback-gebaseerde interventies uit te voeren en te trainen.