Monitoring Voor Dieren

De Bionet BM3 Vet is een geavanceerd veterinaire monitoringssysteem dat speciaal is ontworpen voor gebruik bij dieren. Dit apparaat biedt betrouwbare en nauwkeurige metingen van vitale parameters, waardoor dierenartsen en dierenverzorgers essentiële informatie krijgen over de gezondheidstoestand van hun patiënten.

Specificaties van de Bionet BM3 Vet:

  • Parameters: Dit systeem kan verschillende vitale parameters meten, waaronder de hartslag, ademhaling, bloeddruk, temperatuur, zuurstofsaturatie en capnografie (end-tidal CO2).

  • Scherm: De BM3 Vet heeft een helder en gemakkelijk afleesbaar kleurenscherm met achtergrondverlichting. Hierop worden de gemeten waarden duidelijk weergegeven, wat een eenvoudige monitoring mogelijk maakt.

  • Draagbaarheid: Het apparaat is draagbaar en lichtgewicht, wat zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit bij het gebruik ervan in verschillende omgevingen of ruimtes in een dierenkliniek.

  • Gebruiksvriendelijk: De BM3 Vet is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het apparaat heeft een intuïtieve gebruikersinterface en eenvoudig te bedienen knoppen, waardoor het snel en gemakkelijk te hanteren is, zelfs voor degenen die niet bekend zijn met veterinaire monitoringssystemen.

  • Gegevensopslag: Het systeem slaat de gemeten waarden automatisch op en biedt de mogelijkheid om gegevens in grafieken weer te geven. Dit helpt bij het bijhouden van trends en vergemakkelijkt het opstellen van medische rapporten.

  • Aansluitmogelijkheden: De BM3 Vet is voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden, zoals USB en Bluetooth, waardoor het mogelijk is om gegevens over te dragen naar computers of andere apparaten voor verdere analyse of opslag.

  • Alarmfunctie: Het apparaat is uitgerust met instelbare alarmen voor verschillende parameters. Als de gemeten waarden buiten de ingestelde normale range vallen, wordt er een hoorbaar en zichtbaar alarm geactiveerd, waardoor onmiddellijke actie kan worden ondernomen.

  • Energievoorziening: De BM3 Vet kan worden gevoed door middel van een batterij of kan op het lichtnet worden aangesloten, afhankelijk van de behoeften en de beschikbaarheid van stroom.