Tobii Fusion

Tobii Fusion is een softwareplatform dat wordt gebruikt in combinatie met Tobii’s eye tracking-hardware, zoals de Tobii Pro Spectrum, om geavanceerde analyses mogelijk te maken en inzichten te verkrijgen uit oogbewegingsgegevens. Het biedt krachtige tools en functies voor het verwerken, visualiseren en interpreteren van oogbewegingsgegevens. Hier is een lijst met specificaties van Tobii Fusion:

  • Data-integratie: Tobii Fusion kan eye tracking-gegevens integreren met andere biometrische gegevens, zoals EEG, GSR en hartslag, om een ​​completer beeld te krijgen van de reacties en percepties van proefpersonen.

  • Fijnmazige analyse: Met Tobii Fusion kun je gedetailleerde en nauwkeurige analyses uitvoeren op oogbewegingspatronen, zoals fixaties, saccades en andere visuele gedragingen.

  • Visualisatie: De software biedt verschillende visualisatiemogelijkheden om de oogbewegingsgegevens te presenteren, zoals hitmaps, fixatielijnen, AOI’s (Areas of Interest) en scanpaden.

  • Export- en importmogelijkheden: Tobii Fusion ondersteunt het importeren en exporteren van gegevens in verschillende bestandsformaten, waardoor compatibiliteit met andere analysehulpmiddelen mogelijk is.

  • Statistische analyses: De software biedt functies voor het uitvoeren van statistische analyses op oogbewegingsgegevens, zodat onderzoekers betrouwbare resultaten kunnen verkrijgen en conclusies kunnen trekken.

  • Custom scripting: Tobii Fusion ondersteunt het gebruik van aangepaste scripts en externe programmeertalen, zodat onderzoekers specifieke analyses en automatisering kunnen uitvoeren.

  • Workflowbeheer: De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface en biedt hulpmiddelen voor het efficiënt beheren van eye tracking-projecten en het stroomlijnen van het analyseproces.

  • Ondersteuning voor meerdere gebruikers: Tobii Fusion maakt het mogelijk om projecten en gegevens te delen met teamleden, waardoor samenwerking en gezamenlijke analyse mogelijk zijn.

Tobii Fusion stelt onderzoekers en professionals in staat om diepgaande inzichten en conclusies te halen uit oogbewegingsgegevens. Het biedt een scala aan krachtige tools en functies om eye tracking-analyse te vereenvoudigen en te verrijken.