BioGraph Infinity Software

De BioGraph Infinity-software is een veelzijdig en krachtig softwarepakket dat wordt gebruikt in combinatie met biofeedback- en neurofeedbacksystemen, zoals de Neuroconn Neuro Prax. Het biedt gebruikers de tools en functies die nodig zijn voor de monitoring, analyse en training van biofeedback- en neurofeedbacksessies.

Kenmerken van de BioGraph Infinity-software zijn onder andere:

  • Aanpassingsvermogen: Het biedt de flexibiliteit om verschillende sensoren en apparaten aan te sluiten, zoals elektroden voor huidgeleiding (GSR), hartslagmonitors, ademhalingssensoren en temperatuursensoren.

  • Real-time feedback: Het toont real-time feedback van de gemeten biologische signalen, zoals grafieken, cijfers en audiovisuele stimulatie, om gebruikers bewust te maken van veranderingen in hun fysiologische reacties.

  • Aanpasbare protocollen: Gebruikers kunnen protocollen aanpassen en creëren op basis van specifieke behoeften en doelen van de behandeling. Dit stelt therapeuten in staat om sessies af te stemmen op de individuele behoeften van hun patiënten.

  • Gegevensanalyse: Het biedt geavanceerde analysemogelijkheden voor het bekijken van trends, het genereren van rapporten en het evalueren van de voortgang van de patiënt. Het kan ook EEG-gegevens in kaart brengen, trending analyses uitvoeren en vergelijkingen maken met normatieve databases.

  • Patiëntbeheer: Het bevat een uitgebreide patiëntendatabase waarin gegevens kunnen worden opgeslagen, georganiseerd en beheerd. Dit vergemakkelijkt het volgen van de voortgang van de patiënt en het genereren van rapporten.

Extra Software Modules

Cardio Pro Infinity
Een speciale software module als aanvulling op de Biograph Infinity. Het analyseert uw data off-line met geavanceerde Heart Rate Variability (HRV) analyse mogelijkheden. Het kan elk ECG of PULSE kanaal in uw data gebruiken en kan eventueel ook externe data importeren. Uitvoerige rapportage en grafische weergaven van uw data mogelijk. Het leest direct uw Biograph database.

BIOFUN games
Dit is een aanvullende module voor EEG en Physiologie suites en voegt spellen toe aan uw feedback training. Het maakt het trainen nog een stuk leuker.

Biograph-X infinity AVI animations
Een CD met extra animaties voor gebruik in uw schermen. Zo kunt u, legaal, toch wat meer variatie aanbieden in uw trainingen.

De BioGraph Infinity-software wordt gebruikt door professionals en therapeuten in de medische, mentale gezondheids- en welzijnsindustrie. Het wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder stressmanagement, spierverslapping, angstbeheersing, prestatieverbetering en revalidatie. Het stelt therapeuten en gebruikers in staat om fysiologische reacties en patronen te begrijpen, te trainen en te optimaliseren voor het verbeteren van gezondheid en welzijn.