CGX Mobile 72

De CGX Mobile 72 is een geavanceerd draagbaar EEG-systeem dat is ontworpen voor mobiele, draagbare en ambulante hersenactiviteitsmetingen. Met 72 kanalen biedt het systeem uitgebreide mogelijkheden voor het verzamelen van EEG-gegevens met een goede signaalkwaliteit en een hoog niveau van precisie.

Dankzij het draagbare ontwerp van de CGX Mobile 72 kunnen onderzoekers en clinici EEG-gegevens verzamelen buiten de traditionele laboratoriumomgeving. Het systeem maakt gebruik van draadloze technologie om mobiliteit en flexibiliteit te bieden tijdens het uitvoeren van metingen, waardoor de gebruiker comfortabel kan bewegen en real-time monitoring en langdurige metingen mogelijk zijn.

De CGX Mobile 72 maakt gebruik van geavanceerde software en algoritmen voor het verwerken, analyseren en visualiseren van de EEG-gegevens. Het systeem biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder real-time monitoring, dataopslag, automatische artefactdetectie en geavanceerde signaalanalyse. Het is ook compatibel met verschillende accessoires en elektrodeconfiguraties voor diverse toepassingen in het onderzoek naar hersenactiviteit.

Het gebruik van de CGX Mobile 72 is wijdverspreid in verschillende toepassingsgebieden, waaronder neurowetenschappelijk onderzoek, neurologie, neuropsychologie en slaaponderzoek. Het systeem stelt onderzoekers in staat om EEG-gegevens te verzamelen en te analyseren in natuurlijke omgevingen, en wordt ook gebruikt voor monitoring en diagnostiek in klinische settings.

Specificaties van de CGX Mobile 72:

  • Aantal kanalen: 72
  • Draadloze connectiviteit voor mobiliteit en comfortabele metingen
  • Hoge signaalkwaliteit met lage ruis
  • Geavanceerde software voor real-time monitoring, analyse en visualisatie
  • Compatibiliteit met verschillende accessoires en elektrodeconfiguraties
  • Toepassing in diverse onderzoeksdomeinen, waaronder neurowetenschap, neurologie en slaaponderzoek
  • Geschikt voor zowel mobiele, draagbare als ambulante EEG-metingen.