eVu TPS Package

De eVu TPS van Thought Technology is een biofeedbacksoftwarepakket dat wordt gebruikt door professionals in de gezondheidszorg, psychologie, sportprestaties en onderzoek. Het is ontworpen om real-time metingen en trainingen mogelijk te maken voor het monitoren en verbeteren van psychologische en fysiologische processen.

Met eVu TPS kunnen gebruikers verschillende vormen van biofeedback meten, waaronder huidgeleiding (galvanische huidrespons), hartslagvariabiliteit (HRV), ademhaling, temperatuur en spierspanning. Het biedt ook verschillende trainingsmogelijkheden, zoals ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen en focus- en concentratietraining.

Belangrijke kenmerken van eVu TPS zijn onder meer:

  • Real-time metingen: Het geeft gebruikers directe feedback over fysiologische reacties, waardoor ze bewust worden van hun lichaamsprocessen en deze kunnen aanpassen.
  • Aanpasbare trainingsopties: Gebruikers kunnen oefeningen en protocollen aanpassen aan hun specifieke behoeften en doelen.
  • Gegevensanalyse en rapportage: De software biedt de mogelijkheid om gegevens te analyseren en rapporten te genereren om de voortgang te volgen en de effectiviteit van de training te evalueren.
  • Integratie met andere tools: eVu TPS kan worden geïntegreerd met andere software en apparaten, waardoor het mogelijk is om gegevens te delen en uitgebreidere analyses uit te voeren.

eVu TPS van Thought Technology wordt gebruikt door professionals zoals psychologen, therapeuten, coaches, sportprestatiecoaches en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in biofeedbacktraining en het bevorderen van welzijn en prestaties.