Deymed TruScan LT

Deymed TrueScan LT is een diagnostisch apparaat dat wordt gebruikt voor neuromusculaire beeldvorming en zenuwgeleidingsonderzoek (neurografie). Het is een lichtere en draagbare versie van de Deymed TrueScan, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is in verschillende klinische en mobiele omgevingen.

Kenmerken van Deymed TrueScan LT zijn onder andere:

Neuromusculaire beeldvorming: Het apparaat maakt het mogelijk om gedetailleerde beelden te verkrijgen van de zenuwen en spieren in het lichaam. Hiermee kunnen afwijkingen, letsels of andere aandoeningen geïdentificeerd worden die van invloed kunnen zijn op het neuromusculaire systeem.

Zenuwgeleidingsonderzoek: Deymed TrueScan LT kan zenuwgeleidingstests uitvoeren, zoals zenuwstimulatie en het meten van de reactie van spieren op deze stimuli. Hierdoor kan de functie van de zenuwen en de snelheid van de signaaloverdracht worden geëvalueerd.

Objectieve metingen en analyses: Het apparaat biedt objectieve metingen en analyses van de neuromusculaire functie. Dit helpt bij het stellen van een nauwkeurige diagnose en het bepalen van de ernst van de aandoening.

Draagbaarheid en flexibiliteit: TrueScan LT is lichter en draagbaarder dan het oorspronkelijke TrueScan-apparaat, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende settingen, zoals mobiele klinieken of onderzoekscentra.

Gebruiksvriendelijke software: Het apparaat wordt geleverd met gebruiksvriendelijke software waarmee metingen, analyses en rapportage eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Deymed TrueScan LT wordt gebruikt door medische professionals en specialisten in neurologie, fysiologie en klinische neurofysiologie. Het helpt bij het diagnosticeren van aandoeningen en het evalueren van de neuromusculaire gezondheid van patiënten.