CGX Quick-20r v2 system

Het CGX Quick-20r v2 systeem is een geavanceerd EEG-systeem dat is ontworpen voor het uitvoeren van gedetailleerde hersenactiviteitsmetingen. Het systeem bestaat uit 20 elektroden die op de hoofdhuid worden geplaatst om de elektrische activiteit van de hersenen te registreren. Het biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor het verzamelen en analyseren van EEG-gegevens.

Het CGX Quick-20r v2 systeem is speciaal ontwikkeld met het oog op nauwkeurigheid en flexibiliteit. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de signaalkwaliteit te optimaliseren en ongewenste artefacten te verminderen. Dit leidt tot hoogwaardige metingen en consistente resultaten.

Het systeem is lichtgewicht en draagbaar, waardoor het eenvoudig kan worden meegenomen naar verschillende locaties, zoals laboratoria, klinieken of onderzoeksfaciliteiten. Het CGX Quick-20r v2 systeem is gemakkelijk in gebruik, met een snelle montage en vereist minimale training voor gebruik.

Dankzij de veelzijdigheid van het CGX Quick-20r v2 systeem wordt het veelvuldig ingezet in diverse onderzoeksgebieden, zoals neurologie, neurowetenschappen, neuropsychologie en slaaponderzoek. Het biedt onderzoekers de mogelijkheid om verschillende aspecten van de hersenactiviteit te bestuderen, zoals cognitieve functies, emotionele processen en slaappatronen.

Specificaties van het CGX Quick-20r v2 systeem:

  • Aantal elektroden: 20
  • Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar ontwerp
  • Geavanceerde technologieën voor optimale signaalkwaliteit
  • Lichtgewicht en draagbaar voor mobiliteit
  • Geschikt voor diverse onderzoeksgebieden, waaronder neurologie en neuropsychologie
  • Compatibel met geavanceerde software voor gegevensanalyse en visualisatie.