CGX Wireless StimTrigger

De CGX Wireless StimTrigger is een geavanceerd apparaat dat draadloos werkt en specifiek is ontworpen om stimulatie te leveren tijdens EEG-onderzoek en neurofeedbacktherapie. Het biedt nauwkeurige en tijdige triggers om specifieke stimuli toe te dienen tijdens hersenactiviteitsmetingen. Dit apparaat speelt een essentiële rol bij het verkrijgen van gecontroleerde en consistente stimulatie in combinatie met EEG-opnames.

De CGX Wireless StimTrigger maakt gebruik van draadloze technologie, waardoor onderzoekers en clinici flexibiliteit hebben om vrij te bewegen tijdens het uitvoeren van experimenten. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd met EEG-systemen en softwaretools, waarbij het naadloos wordt gesynchroniseerd met de EEG-gegevens. Het apparaat ondersteunt verschillende soorten stimuli, zoals visuele, auditieve en tactiele triggers, waardoor diverse onderzoeksprotocollen kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast kan de CGX Wireless StimTrigger worden aangepast aan specifieke onderzoeksbehoeften, met instelbare parameters zoals timing, intensiteit en duur van de stimuli. Hierdoor kunnen onderzoekers de stimulatie afstemmen op hun specifieke experimentele vereisten, zoals het leveren van specifieke prikkels op specifieke tijdstippen of in reactie op specifieke gebeurtenissen.

De CGX Wireless StimTrigger heeft veel toepassingen, variërend van fundamenteel hersenonderzoek tot klinische neurofeedbacktherapie. Het stelt onderzoekers en clinici in staat om gecontroleerde experimenten uit te voeren, het effect van stimuli op de hersenactiviteit te bestuderen en gepersonaliseerde neurofeedbackprotocollen te implementeren. Door de draadloze aard van het apparaat is het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te integreren in verschillende onderzoeksopstellingen.

Specificaties van de CGX Wireless StimTrigger:

  • Draadloze technologie voor flexibiliteit en bewegingsvrijheid tijdens experimenten
  • Ondersteuning voor verschillende soorten stimuli, waaronder visuele, auditieve en tactiele triggers
  • Aanpasbare parameters voor timing, intensiteit en duur van de stimuli
  • Integratie met EEG-systemen en softwaretools voor naadloze synchronisatie
  • Toepassingen in fundamenteel hersenonderzoek en klinische neurofeedbacktherapie.