Cedrus SuperLab

Cedrus Lumina MRI Response Pads biedt een geavanceerd systeem waarmee reacties van proefpersonen in de MRI-omgeving nauwkeurig kunnen worden geregistreerd. Dit systeem is speciaal ontworpen voor gebruik bij verschillende (f)MRI/EEG-experimenten en biedt uitstekende compatibiliteit met MRI-scanners.

Het Lumina MRI Response Pads-systeem maakt gebruik van fiber optic-technologie om de communicatie tussen de responsknoppen en het computersysteem te waarborgen. Dit zorgt voor een betrouwbare en ononderbroken overdracht van de reacties van de proefpersonen naar de computer. Bovendien is het systeem volledig compatibel met de producten van Brain Products en andere software, waaronder de Presentation-software.

Belangrijkste kenmerken en specificaties van Cedrus Lumina MRI Response Pads:

  • Het systeem is voorzien van een nieuwe USB Keyboard-modus, waardoor het compatibel is met verschillende soorten software.
  • Ondersteuning voor maximaal 8 responsknoppen met de huidige generatie pads, met de mogelijkheid om in de nabije toekomst uit te breiden naar maximaal 10 knoppen.
  • Een lichtsensor is ingebouwd in het systeem om de start van visuele stimuli te detecteren en de onboard timer te resetten.
  • Het systeem biedt ingebouwde ondersteuning voor Siemens-scanners met fiber optic triggers.
  • Het Lumina MRI Response Pads-systeem is uitgerust met de nieuwe Accessory Connector II, die TTL-uitgangen biedt voor alle knoppen, 8 invoerlijnen en nog veel meer functionaliteiten.

Met Cedrus Lumina MRI Response Pads kunnen onderzoekers nauwkeurig en betrouwbaar reacties van proefpersonen vastleggen tijdens (f)MRI/EEG-experimenten. Het systeem biedt een hoge mate van compatibiliteit en functionaliteit, waardoor het een waardevolle tool is voor MRI-onderzoek.