CGX Quick-32r system

Het CGX Quick-32r systeem is een geavanceerd EEG-systeem dat is ontwikkeld voor het uitvoeren van nauwkeurige en betrouwbare hersenactiviteitsmetingen. Het systeem bestaat uit 32 elektroden die op de hoofdhuid worden geplaatst om de elektrische activiteit van de hersenen te registreren. Het biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het verzamelen en analyseren van EEG-gegevens.

Het CGX Quick-32r systeem is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en flexibiliteit. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de signaalkwaliteit te optimaliseren en ongewenste artefacten te minimaliseren. Dit zorgt voor nauwkeurige metingen en betrouwbare resultaten.

Dankzij het compacte en draagbare ontwerp van het CGX Quick-32r systeem kunnen gebruikers het systeem gemakkelijk meenemen naar verschillende locaties, zoals laboratoria, klinieken of onderzoeksfaciliteiten. Het systeem is eenvoudig op te zetten en vereist minimale training voor gebruik, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren onderzoekers.

Het CGX Quick-32r systeem wordt vaak gebruikt in verschillende onderzoeksgebieden, waaronder neurologie, neurowetenschappen, neuropsychologie en slaaponderzoek. Het biedt de mogelijkheid om verschillende aspecten van de hersenactiviteit te onderzoeken, zoals reactie op stimuli, perceptie, aandacht, geheugen en slaappatronen.

Specificaties van het CGX Quick-32r systeem:

  • Aantal elektroden: 32
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp
  • Geavanceerde technologieën voor optimale signaalkwaliteit
  • Compact en draagbaar formaat voor mobiliteit
  • Geschikt voor diverse onderzoeksgebieden, waaronder neurologie en neuropsychologie
  • Compatibel met geavanceerde software voor gegevensanalyse en visualisatie.