Arrington Eye Tracking

HeadLock – Ultra Precision Head Positioner

De HeadLock is een precisie-hoofdsteun waarmee gebruikers hun hoofd stabiel en comfortabel kunnen fixeren tijdens onderzoek of experimenten. De stevige structuur van de HeadLock voorkomt elke vorm van beweging, waardoor een optimale stabiliteit wordt gegarandeerd.

Viewpoint Eyetracker De Viewpoint

Eyetracker is een geavanceerd systeem voor het volgen van oogbewegingen. De gebruikersinterface van de Eyetracker maakt het eenvoudig om nauwkeurige eyetracking-metingen uit te voeren. Het systeem biedt standaardinstellingen die geschikt zijn voor de meeste situaties, maar biedt ook de mogelijkheid om aangepaste instellingen te gebruiken. Gebruikers kunnen hun voorkeursinstellingen opslaan en automatisch laten laden bij het opstarten van het programma, wat tijd bespaart en een naadloze gebruikerservaring biedt.

  • De HeadLock is ontworpen om de hoofdbeweging tot een minimum te beperken en is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder neuroimaging (bijvoorbeeld fMRI, EEG).
  • De Viewpoint Eyetracker maakt gebruik van een combinatie van infraroodlicht en geavanceerde algoritmen om de oogbewegingen van de proefpersoon nauwkeurig en real-time vast te leggen. Het systeem kan worden gebruikt voor een breed scala aan onderzoeksdoeleinden, zoals de studie van visuele waarneming, aandachtsprocessen en cognitieve functies.