MagPro R20+ Express

De MagPro R20+ Express is een geavanceerd medisch apparaat dat wordt gebruikt voor transcraniële magnetische stimulatie (TMS). Het is een draagbaar en gebruiksvriendelijk apparaat dat snelle en efficiënte TMS-protocollen biedt.

Met de MagPro R20+ Express kunnen verschillende toepassingen worden uitgevoerd, waaronder:

  1. Behandeling van neuropsychiatrische aandoeningen: De R20+ Express kan worden gebruikt als een niet-invasieve behandelingsoptie voor aandoeningen zoals depressie, angststoornissen en chronische pijn. Door gerichte magnetische pulsen naar specifieke hersengebieden te sturen, kan het de hersenactiviteit beïnvloeden en symptomen verminderen.

  2. Onderzoek naar de hersenen: De MagPro R20+ Express is ook een waardevol instrument voor wetenschappelijk onderzoek naar de hersenen. Het stelt onderzoekers in staat om de effecten van TMS op verschillende hersengebieden te bestuderen en inzicht te krijgen in hun rol bij diverse neurologische en psychiatrische aandoeningen.

Enkele specificaties van de MagPro R20+ Express zijn onder andere:

  • Pulsvorm: Biphasic Square Pulse (rechthoekige pulsvorm).
  • Pulsduur: Instelbaar, typisch tussen 40 en 450 microseconden.
  • Stimulatiesnelheden: Tot 100 pulsen per seconde.
  • Magnetisch veld: Instelbaar versterkingsniveau tot 1.2 Tesla (bij gebruik van optionele MagVenture Cool B-65-10 spoel).
  • Pulsmodi: Enkele puls, repetitieve pulsen en burst-modus.
  • Bedieningsinterface: Eenvoudig te gebruiken touchscreen met Gebruikersvriendelijke interface.